Hoekwoning

Type Akkerwinde

Bouwnummer: 34

Eigenschappen

TypeHoekwoning
Kaveloppervlakte250 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud419 m3
Slaapkamers2
Tuinliggingnoord
Prijs€ 460.000,-

Indeling

Akkerwinde

Prachtig geleden aan de rand van ‘Thuis in Bloemendal’ liggen de totaal 5 tweelaagse woningen Akkerwinde. Type Akkerwinde zijn hoekwoningen met een extra groot raam in de zijgevel op de begane grond en een extra raam op de verdieping. Daarnaast krijgen deze woningen extra karakter door een mooie pergola aan de voorzijde van de woning.
Alle woningen zijn voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Door de breedte van de woningen van 6,5 meter, blijft er voldoende ruimte over voor een riante woonkamer en keuken, die tevens toegang biedt tot de tuin. De badkamer wordt compleet opgeleverd met een douche, wastafel en toilet van Villeroy & Boch en voorzien van tegelwerk van Sphinx. Op de verdieping, voorzien van dakramen, is ruimte voor een extra slaapkamer. Op deze woonlaag is tevens de was- en techniekruimte gesitueerd.
In de tuin, die door een prachtige Ligusterhaag wordt gescheiden van de openbare ruimte, vind je de berging voor bijvoorbeeld de fietsen. Op het hofje achter de woningen is een parkeerplaats voor de auto gereserveerd, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Voor jouw bezoekers liggen aan de voorzijde van de woning ook nog enkele openbare parkeerplaatsen.

•Gelegen aan de rand van de wijk
•Twee ruime woonlagen, met slaap- en badkamer op de begane grond
•Begane grond met ruime woonkamer en keuken
•Verdieping met was- en techniekruimte en een extra slaapkamer
•Eigen berging in de tuin.

Impressie

Plattegrond