Verkoop proces

Zo werkt het!  

Zorg dat je de start verkoop niet mist! Je kunt je nu al aanmelden als geïnteresseerde, dan brengen wij je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en stappen in het verkoopproces. De voorlopige planning van de eerste te nemen stappen in het verkoopproces is als volgt:

Stap 1

Via de website kun je je inschrijven als belangstellende voor een woning in Bloemendal Barneveld. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Schrijf dan 1 keer in met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen inschrijving te doen. Wij houden je dan op de hoogte van de vorderingen en de start van de verkoop.

Ook vernemen wij in dit stadium alvast welke opties je graag straks op de optiekeuzelijst wilt zien ,omdat individueel meerwerk in dit project niet mogelijk is. Wij hebben een ruime lijst met optiemogelijkheden uitgewerkt maar vernemen graag jouw woonwensen zodat we die opties eventueel nog kunnen toevoegen.

Je kunt hiervoor deze woonwensen-enquête invullen. De woonwensen-enquête kun je invullen als je inlogt op je account en klikt op "mijn woonwensen"

Stap 2

Tot 3 mei jl. konden belangstellenden hun bouwnummervoorkeur doorgeven. Diegene die dit voor 3 mei 2021 hebben gedaan krijgen daarmee een streepje voor tijdens de toewijzing.  Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven maar dit heeft geen effect op de toewijzing. 

Je kunt meerdere voorkeuren doorgeven. Heb je je voorkeuren doorgegeven, dan houden we je op de hoogte van de start verkoop.

Stap 3

De digitale inschrijving is gesloten. Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven via de website. 

Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Naast het invullen van de financiële gegevens is het ook mogelijk om een hypotheekverklaring te uploaden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. 

 

Stap 4

Vanaf de start verkoop zal er een meer- en minderwerklijst beschikbaar zijn. Je kan jouw woning namelijk samenstellen op basis van een aantal vooraf uitgewerkte opties. Naast de optiekeuzelijst is er geen individueel meerwerk mogelijk. Elke koper krijgt een gesprek met de kopersbegeleider om de optiekeuzelijst door te nemen en het koperskeuzetraject te bespreken. 

Stap 5

Wij verwachten begin 2022 met de bouw te kunnen starten. In de loop van de tijd zullen we een gerichtere planning met betrekking tot de start van de bouw communiceren.