bouwnummervoorkeur gesloten

Je kunt nog steeds jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Op de website staat meer informatie over alle woningtypen, de impressies en de plattegronden. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.


Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur voor 2 mei 23.59 uur as. door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website ook op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels onze nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten we de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. We kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen we de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken we met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met zondag 2 mei 2021 23.59 uur.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Terug naar nieuwsoverzicht

Media